Class schedule please click on this link to register for a class.

Schedule starts April 1, 2019

Start Time/Day Class Teacher Duration
Monday
5:30 PM Pilates Debra Saracino 45 Minutes
6:15 PM Bend Barre Debra Saracino 45 Minutes
6:30 PM Flow Michelle Pagliarella 1 hour
7:15 PM Gentle Yoga Traci Weber 1 hour
Tuesday
5:00 PM Pilates Express Debra Saracino 45 Minutes
6:00 PM Power Flow Danielle Marconi 1 hour
7:15 PM Yin Yoga Ellen Lenson 1 hour & 15 minutes
7:30 PM Fly Gym Jennifer Terentuik 1 hour
Wednesday
6:00 AM Core Fusion Sally Head 45 minutes
5:45 PM Barre-Lates Debra Saracino 45 minutes
6:00 PM Flow Michelle Hall 1 hour & 15 minutes
7:00 PM** Advanced Yoga Danielle/Josh (90 Minutes) 5/29
7:15 PM Gentle Yoga Michelle Hall 1 hour
Thursday
6:00 AM Boot(y) Camp Liz Bohan 45 Minutes
5:30 PM Flow Vinny 1 hour & 15 minutes
7:00 PM Meditation Danielle & Jean by donation
Friday
6:00 AM Flow Josh 1 hour
8:30 AM Flow Michelle 1 hour
6:00 PM Happy Hour Flow Danielle 1 hour
Saturday
8:00 AM Pilates Express Debra Saracino 45 Minutes
8:45 AM Bend Barre Express Debra Saracino 45 Minutes
8:45 AM Sweat Josh 1 hour
10:00 AM Gentle Yoga Michelle Hall 1 hour & 15 minutes
11:00 AM Fly Gym Liz Bohan 1 hour
2:00 PM * Tween Aerial Elin Waterston **5/18
3:00 PM * Restorative Aerial Elin Waterston ** 5/18
Sunday
8:45 AM * Aerial Conditioning Katherine Gallagher **5/19, 6/9
9:00 AM Sweat Kim Marie / Danielle 1 hour
10:00 AM Gentle Yoga Michelle Hall 1 hour & 15 minutes
6:00 PM Sunday Slowdown Rotating Instructor 1 hour & 15 minutes